MENTAL TRENING FOR LAG

Dette er timer vi tilbyr i senteret for ditt idrettslag.
Anja Hammerseng-Edin tar dere gjennom økter som er erfaringsbasert og forskningsbasert, og dere vil kjenne en effekt. Vi anbefaler at dere trener over tid, og vi legger til rette for at ditt lag kan komme ukentlig eller månedlig i senteret. Mental trening er på samme måte som fysisk trening - nødvendig å holde vedlike for å kjenne en effekt.

Foto: Mats Grimsæth

Foto: Mats Grimsæth

Fysisk + mental trening

Dette er timen der vi tar ansvar for basisøkten til ditt lag ukentlig eller månedlig. Fysisk trening skjer med egen kroppsvekt, alene og sammen i parøvelser. Timen inneholder også 20 minutter mental trening som vil styrke dine spillere på og utenfor banen.

Foto: Mats Grimsæth

Foto: Mats Grimsæth

visualisering

Et av de råeste verktøyene idrettsutøvere benytter seg av. Det blir brukt til å booste selvtillit, konkurranseforberedelser, konsentrasjon, skadebehandling, teknikkinnlæring og vedlikehold av teknikk.

Foto: Mats Grimsæth

Foto: Mats Grimsæth

teambuilding

Vi tar i bruk intern forskning, og finner ut hva som er viktig for ditt lag. Deretter jobber vi konkret med å skape sterke og trygge individer i sterke og trygge fellesskap. Alle blir involvert, og vi bruker kreativitet og musikk for å lage en masterplan som dere kan ta i bruk umiddelbart i deres lag i etterkant av timen. Teambuildingen vil gi effekter på og utenfor banen.


TA KONTAKT FOR LEDIGE DATOER!