Unge utøvere kjemper en indre kamp.


Det er å tide å ta opp kampen.

Hovedpersonen heter Kristian. En ung gutt, som blir kalt et supertalent. Kristian lever opp til det han tror er samfunnets forventninger rundt det å være gutt. Holde følelser inni seg. Ikke vise seg sårbar. Fremstå tøff! 

I Talentets indre kamp får vi bli med i Kristians indre verden. Vi får et innblikk i hva han tenker og føler. Dette samtidig som han overværer et foredrag av kjente håndballprofiler. Heidi Løke, Thorir Hergeirsson, Hanne Halén, Karoline Dyhre Breivang, Marit Malm Frafjord og Tine Stange er med å beriker boken med sin kunnskap og erfaring. I tillegg er jeg (Anja) med. Marius Sørlie har bidratt med reasearchen til boken som er basert på ekte historier fra ekte barn, trenere og foreldre som vi har møtt i denne prosessen.

Gjennom denne siden vil vi dele våre råd som du kan ta i bruk i din idrettshverdag. Vi vil dele kunnskap og ruste unge utøvere til å stå tryggere i seg selv, og tryggere i fellesskapet. 

Se innslag fra God Morgen Norge på TV2 om boken her!

Hør podcast med Anja & Marius her!

 
 
 
Endelig er det en slik bok. Skulle ønske det fantes da vi var unge også. Jeg ble med i boka di fordi jeg syns det er utrolig mange viktige temaer du tar opp. Jeg håper det jeg har bidratt med kan hjelpe barn og ungdom til å følge drømmen sin. Og at de aldri skal gi opp. Tenke positive tanker og omgås positive mennesker. Det som gir deg energi.
— Heidi Løke, håndballspiller

KJØP BOKEN HER!