Vil du være med på en annerledes jentehelg? Ingebjørg, Anja og jeg inviterer deg til å leke, tenke utenfor boksen og jobbe aktivt med å etablere gode vaner i hverdagen! 11-13 oktober 2019 i Larvik

Har det hele blitt vel seriøst? Er du veldig opptatt av å være flink? Tar du selvstendige valg som er rett for deg eller følger du strømmen? 

 
Play+Grow+1.jpg
 

I denne helgen ønsker vi å inspirere deg til å senke skuldrene. Bli med på fysisk og mental trening i en leken atmosfære. Alle tre har erfaring med å våge å tråkke opp sin egen sti, ta selvstendige valg og det å stå alene. Ikke minst har vi trent på å stå opp for oss selv. 

Vi liker å kalle det å trene integritetsmuskelen. Det kan ha verdi å styrke den i en verden full av ytre påvirkning fra mange ulike kanaler. 

Her får du blant annet kunnskap om effekten av et lærende tankesett, praktisk trening på å bruke pust som verktøy. Du får utfordret deg selv sammen med andre som vil ha det gøy med trening og ønsker å øke bevisstheten rundt valg som tas i hverdagen. Ingen krav til høyt nivå på fysisk form for å delta. Krever heller ingen tidligere erfaring med å jobbe med det mentale. 

Lek, trening & læring. 

Aldersgruppe: fra 18 år og oppover.


MØT DINE PLAY & GROWTH-TRENERE!

Play+Grow+Gro.jpg

Gro Hammerseng-Edin

Gründer av Play & GROwth. Foredragsholder (athenas.no). Håndballekspert TV2. Forfatter: «Anja+Gro=Mio Kunsten å få barn» (Cappelen Damm)

10 års erfaring på det norske kvinnelandslaget i håndball.
Kåret til årets forbilde på Idrettsgallaen i 2006
Kåret til verdens beste håndballspiller av IHF (International Handball Federation) sesongen 2007. Kåret til årets lagspiller på Idrettsgallaen i 2006 og 2011
Første kvinne som vinner Mesternes Mester 2018.

Bachelor i Kultur & Samfunnskunnskap (Høyskolen Kristiania)
Lederprogrammet Ord til HandlingGro er kaptein med stor K.

Hun har 20 års erfaring i toppidretten og har hatt kapteinsrollen i alle tre klubblagene hun har spilt for på toppnivå, samt på det norske landslaget. Merittlisten er lang. OL gull og Champions League gull er de hun selv trekker fram som høydepunkt i karrieren.

Hennes spisskompetanse er samspill/teamarbeid. I tillegg har hun en rå evne til å ta ansvar, først og fremst i eget liv, men også i prosjekter hvor det kreves “en som går foran”.

Gro er feminist. Hun jobber for frihet, likestilling og rettferdighet for alle, uavhengig av kjønn. Hun brenner for å bidra til at jenter har synlige rollemodeller i enda flere roller/ yrker .

«If they can see it they can be it.» Geena Davis

Play%252BGrow%252BAnja.jpg

Anja Hammerseng-Edin

En av gründerne bak Fearless Mind. Daglig Lader og Mental Trener i Fearless Mind. Forfatter & foredragsholder (athenas.no)

Forfatter av bøkene: Anja+Gro=Mio, Fearless, Talentets Indre Kamp
(Cappelen Damm)

15 års erfaring fra toppidretten som utøver.
59 landskamper for Norge.
VM bronse 2009
EM sølv 2012
Vunnet seriegull, cupgull og sluttspillet med Larvik x 5
Ble kåret til turneringens mest verdifulle spiller (MVP) i EM i 2012

Lærerutdannet
Gjennomført Lederprogrammet Ord til Handling

Anja er kreativ og skapende. Hun er en gjennomfører. En leken håndballspiller som elsket å terpe på detaljer for å utvikle seg. Selvutnevnt nerd som bruker mye tid på meditasjon og mental trening. Anja lever “Fearless Mind” livsstilen. Hennes drivstoff er lek og læring.

Play+Grow+Ingebj%C3%B8rg.jpg

Ingebjørg K. Vesaas

Yoga og Meditasjonslærer.

Startet Yogaloftet i Oslo i 2007. Driver nå Yogaloftet i Larvik. Tidligere danser og koreograf.

Studieforløp:
Skolen for Samtidsdans
Anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høyskole
STOTT Pilates sertifisering, reformer og matte.
Yogaskolen i Oslo , Yoga og meditasjonslærer
Spesialutdanning rettet mor Gravide og Barselkvinner.

Ingebjørg har jobbet med kroppen som redskap hele livet. Hun har vært selvstendig næringsdrivende siden hun var 20 år. Ingebjørg elsker friheten ved å være sjef i eget liv både privat og på jobb. Hun brenner for å gjøre yogateknikkene tilgjengelige for “mannen i gata”, vekke den barnslige nysgjerrighet på kropp og sinn og å øke kunnskapen om hva vi selv kan gjøre noe med for å ha det bra.

Make your life a journey - not a race.

Play and GROwth Camp
3,950.00

Play & GROwth Camp 11.-13. oktober i Larvik. Bli med på en annerledes jentehelg. Vi ønsker å inspirere deg til å senke skuldrene. Bli med på fysisk og mental trening i en leken atmosfære. Lek, trening og læring.

Quantity:
Legg I Handlekurv

SIKRE DEG PLASS NÅ!
Begrenset antall.


HVA SKAL VI DENNE HELGEN? 

PLAY økt (hver dag) - ei treningsøkt på 60 minutt hvor du får brukt hele kroppen. Pulsen skal opp. Intensjonen er å trene på en leken måte.

Pusteøkt (hver dag) - 30 min

Vi jobber med bevissthet på pusten, og lærer øvelser som forebygger og demper stressreaksjoner. Pusten er nøkkelen til god helse, og binder den fysiske og mentale treningen sammen. 

Konsentrasjon/meditasjon (hver dag) - indre stillhet (15 min)

Avspenning (hver dag) - 30 min

Vi øver på å være i ro, slappe av, hvile. Man må faktisk øve på dette også. Vi gjør ulike instruksjoner for å spenne av både kropp og sinn, og bare få lov til å gjøre ingenting. Bevisst hvile. Den beste restitusjon. 

Integritets-pump up time

Mesternes Mester økt

Mental trening

Anja introduserer deg for mental trening og hvordan du aktivt kan bruke dette i egen hverdag.

Det kreves ingen forkunnskaper, bare nysgjerrighet, lyst til å leke og lære. 

DU PASSER INN!

Vi ønsker å så noen frø slik at du kan oppleve å GRO videre uten å kjenne på prestasjonsjag eller press. 

Vi håper DU blir med!

Anja, Ingebjørg & Gro

Praktisk info:

Oppmøte i Larvik fredag klokken 12.00

Avslutter søndag klokken 16.00

Programmet legges opp slik at det skal være tid til egen refleksjon/egentid. Kvelden er uten felles opplegg. Du kan velge å være sammen med andre eller tilbringe kvelden i ditt eget selskap.

Ved behov for overnatting har vi samarbeidsavtale med Quality Hotel Grand Farris . Her får du spesialpris på rom når du bruker koden Play & GROwth ved bestilling på tlf: 33 19 69 00

Dobbeltrom 800,- per natt Enkeltrom 800,- per natt (Prisen inkluderer frokost)

Du får middag fredag, lunsj og middag lørdag, lunsj søndag samt noe frukt/smoothie/kaffe/te/drikke underveis i campen.

Velkommen til Play & GROwth.

Play Grow 3.jpg