vår visjon: 

ALLE MENNESKER FUNGERER PÅ SITT BESTE!

Dette er hele motivasjonen bak vår eksistens. Vi jobber med utgangspunkt i solid forskning, men er også erfaringsorienterte. Vi brenner for at du skal få kunnskap gjennom din erfaring,  så vel som intellektuelt. Derfor holder vi mentale treninger, hvor du får erfare forskjellen. Vi jobber med ulike metoder knyttet opp mot forskning slik at du kan finne det som passer deg best. Derfor jobber ALLE i Fearless Mind med de samme prinsippene i sin hverdag som vi tilbyr deg som medlem. For oss det viktig med walk the talk prinsippet. Det vil si at alt vi anbefaler har vi også erfart i vår egen praksis. 

Selskapet eies 50 % av Mind: AS og 50 % av Team Fearless AS.

MIND: ble opprettet som et spin-off-selskap fra forskningsmiljøet ved NTNU (Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet) i 2010. Formålet var å utvikle og kommersialisere forskningsbaserte, praktiske treningsmetoder innen positiv psykologi og styrkebasert utvikling. Selskapet ble etablert for å møte den økende etterspørselen for kunnskap og trening innen positiv psykologi fra privat og offentlig sektor.

Team Fearless startet som et selskap etter Anja Hammerseng- Edin sin ide om å skape et treningssenter for mental trening. Dette begynte hun å planlegge allerede i 2010.Deretter gjeldt det å koble på de rette menneskene med de rette holdningene og fagkompetansen.

Denne søken endte opp med et samarbeid mellom Team Fearless og Mind. Derfor navnet Fearless Mind.

 

ANSATTE

 

ANJA HAMMERSENG-EDIN

Mental Trener og daglig lader

FORPLIKTELSER:
1. Lade teamet mitt hver eneste dag.
2. Sikre edutainment, tydelige grenser, være tydelig på retningen vi skal - og hvorfor.
3. Gode rutiner på søvn og kosthold, samt fysisk aktivitet slik at jeg er fulladet selv.

squaremrius.png

MARIUS SØRLIE

Mental Trener

FORPLIKTELSER:
1. God søvn, daglig fysisk aktivitet og planlegge måltider.
2. Spørre om råd fra de som kan ting bedre enn meg.
3. Sparre godt med teamet før leveranser.

sindreSp.png

SINDRE MATHISEN

Filmregissør

FORPLIKTELSER:
1. Be om tilbakemeldinger
2. Ta i mot andres ideer med et åpent sinn
3. Gjøre mitt beste for å være mitt beste (søvn, fysisk aktivitet osv).


ØVRIGE SAMARBEIDSPARTNERE

MIND.jpg

MIND:

FAGLIG LEDELSE

Mind: i Trondheim sørger for vår faglige forankring. For at vi skal kunne levere tjenester med høyest mulig kvalitet, trenger vi en god kvalitetssjekk. Dette hjelper Mind: oss med. Gjennom å oppdatere seg, samt bruke mye ressurser på å skaffe seg den nyeste og beste forskningen, kan vi i Fearless Mind levere forskningsbasert mental trening med høy faglig forankring.  Lisa Vivoll Straume PhD, kjent fra serien "Oppdrag Lykke" på NRK, er nådeløs i den faglige forankring, og drar oss i ørene om vi ikke relaterer øvelser til god forskning.

Hjemmeside

Ivar-Haugstad-1-blgr.png

IVAR HAUGSTAD

SOSIALANTROPOLOG

Vår kjære Ivar har vært en del av Fearless-teamet i en årrekke. Gjennom sin jobb som sosialantropolog, er han lidenskapelig opptatt av hvordan vi på best mulig måte kan virke sammen.  I fellesskap. Han har blant annet skrevet boken "Kunsten å virke sammen på jobb" og bidrar med sin faglige kompetanse inn mot grupper. Når vi jobber med bedrifter, kobler vi alltid på Ivar for å få en antropologisk vurdering av problemstillinger. Ivar er også brennende opptatt av å sette mot og humør i folk, og sørger også for å stille det viktige spørsmålet: Hva er viktig for deg? Ivar er en stor bidragsyter i Oppmuntringstilsynet, og har vært med på utviklingen av IISO, Internasjonalt Institutt for Seriøs Oppmuntring. 

Hjemmeside

iiso logo1.png

Internasjonalt Institutt for Seriøs Oppmuntring

Oppmuntringstilsyn

Vi er stolte av å være en del av IISO-alliansen. På IISO sine sider står det: "IISO-alliansen består av et knippe personer og foretak som på ulikt vis har spisskompetanse knyttet til det å bruke seriøs oppmuntring som verktøy, i mange ulike deler av samfunnet. Vi omtaler det ofte som et mentalt slektskap." IISO er etablert i både i Nederland og Norge, med ambisjon om å bre seg sakte ut i verden. Instituttet samler kunnskap om oppmuntring i en lang rekke formater og sammenhenger for så å distribuere dette ut som foredrag, kurs, seminarer, verktøykasser og sertifiseringsprosesser.  Seriøs Oppmuntring handler om å bruke morsomme verktøy for å gi et seriøst inntrykk på menneskers velvære. Målet er å sette mot og humør i folk, rett og slett.  

Hjemmeside

iFokus.jpg

Arbeids- og inkluderingsbedrift

iFokus jobber mot målet om at flere skal få en bedre fremtid gjennom å legge til rette for at flest mulig skal komme tilbake i arbeidslivet, eller finne sin første jobb. De jobber etter prinsippet ”arbeid først”, men dersom ikke arbeid blir et alternativ vil de sammen skape gode løsninger for den enkelte. Vi er stolte over å samarbeide med iFokus, og de har bidratt til å hjelpe oss med å skape treningssenteret vårt. De er lekne, bryr seg om mennesker og jobber hver eneste dag for å skape en bedre fremtid, og legge til rette for at mennesker bygger opp troen på seg selv og fremtiden.

Hjemmeside

button_ny_eef7ef.jpg

Bygger empatiske mennesker som utgjør en forskjell for seg slev og andre

Gleding sin visjon er å skape en verden av det vi ønsker MER av: inkludering, empati, kjærlighet og glede! Gjennom Gleding får barn og voksne lære seg hvordan vi kan jobbe for å skape mer av disse elementene. Klovnen vår, Wilmer, er en karakter som er inspirert av grunnlegger Siri Abrahamsens bøker om Gleding. Disse bøkene lærer barn om superkraften gleding, og bygger deres emosjonelle kompetanse. Vi er glade for å samarbeide med mennesker som har et positivt fokus, og som har et brennende ønske om å gjøre verden bedre. Sjekk gjerne ut bøkene, som også har gode verktøy for samtaler med barn.

Hjemmeside