Ønsker dere produktive ansatte? Mer energi og flow i hverdagen?
Da er dere velkomne til mental trening hos Fearless Mind på Elveveien!

Gjennom trening i senteret vårt vil dine ansatte oppleve seg selv i utvikling. Vi tilbyr timer som trener hjernens evne til å fokusere bedre, fungere bedre - og lærer deg hvordan du kan sette deg i en tilstand som gjør deg klar for å håndtere dagens oppgaver! Våre øvelser er forankret i solid forskning på hva som får mennesker til å fungere på sitt beste.

Vi ønsker å knytte oss inn mot det lokale næringslivet i Larvik, og ønsker å vite hva som er viktig for deg på din arbeidsplass.

VI TILBYR

 

fokustrening i senteret (20 min)

Vi bruker enkle teknikker for å lære deg hvordan du kan styrke ditt fokus. Dette er relevant på jobb med alle distraksjoner vi blir utsatt for. Fokustrening styrker hjernen til å registrere når tankene vandrer, og det vil gjøre at du enklere kan registrere når det skjer, og hente fokus tilbake til oppgaven du gjør. Du får også lære teknikker for hvordan du kan være på ditt beste resten av dagen, slik at du har bevissthet på hvordan du kan påvirke mennesker rundt deg positivt, og oppnå resultatene du ønsker.

 

Fysisk trening i senteret (40 min)

Hjernen blir i fyr og flamme av fysisk aktivitet! Du vil få en time med fysisk trening hvor fokus er på mestring og bevegelse gjennom kroppsvekttrening. Øvelser blir tilpasset ut fra ferdighetsnivå, og målet er å skru på og styrke hjernen, slik at du kan lære bedre og håndtere dagens oppgaver bedre. Du lærer deg å håndtere stress og vil utover dagen oppleve effekten av økt fokus, tilstedeværelse og velvære. Timen starter med mental trening for å trene fokus, deretter 30 minutter fysisk aktivitet, og avsluttes med en rolig avspenning for å sette i gang restitusjonen. En skikkelig hjerneboost!


Varighet og struktur

Treningen kan enkelt gjennomføres før dagen starter (f. eks kl. 7-8, 8-9), og du kan også dele opp hvilke ansatte som kommer, slik at dere opprettholder drift.

Vi har spesialtilbud for bedrifter på Elveveien. Vi anbefaler følgende: Time 1 har varighet 40 minutter, og time 2 har varighet 20 minutter. Det er ikke obligatorisk oppmøte til hver time, men du har tilgang til to timer mental trening i uka. Dette sørger for jevn trening og økt effekt! Ta kontakt om du har spørsmål!

 

Vi vil gjerne høre fra deg!

Vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Ansatte du ønsker å melde på til mental trening.

DIREKTEKONTAKT:

Marius Sørlie, Mental Trener
Tlf: 995 60 152
Mail: marius@fearlessmind.no

 

HVORFOR MENTAL TRENING?

Mental trening er å jobbe systematisk over tid for å utvikle mentale ferdigheter. Hjernen vår er formbar, og senere års hjerneforskning viser at det er mulig å trene opp hjernens funksjoner. Å reagere på distraksjoner er et eksempel på hvordan hjernen vår blir trent i å drifte over til å tenke på andre ting enn det som er oppgaven. Dette kan vi unngå med riktig strategi.

Det vi trener på blir vi bedre på.

På arbeidsplassen kan for eksempel Facebook ta mye tid, eller det kan være lett å bli avbrutt av andre når du er i en god flyt. Dette skjer ofte uten at vi er bevisst, og det er også gjort forskning som viser at det tar en god stund før vi kommer tilbake til flyt igjen.

Ved å legge merke til, og registrere når vi blir distrahert - kan vi ta kontrollen tilbake. Vi kan trene på å hente tilbake fokus, og bli mer produktive og effektive i det vi gjør. Vi kan også trene på å kommunisere til andre hva som er viktig for å trives og fokusere bedre. Det er da vi bruker mental trening som verktøy for å lage effektive veier i hjernen som kan gi oss kontrollen, fokus og tilstedeværelsen tilbake. Dette kan vi gjøre gjennom meditasjon eller gjennom fysisk aktivitet som eksempler på hva som får hjernen til å fungere bedre når vi er på jobb.

Fysisk aktivitet har gjennom forskningen de senere årene vist seg å være en av de mest effektive metodene for å få hjernen til å fungere optimalt. Gjennom fysisk aktivitet stimulerer du hjernen til å løse oppgaver, koordinere bevegelser - og setter i gang blodsirkulasjon og styrker deg! Inaktivitet er et økende problem på arbeidsplasser, og fysisk aktivitet kan bidra til å få mennesker til å bli sterkere og håndtere oppgaver på en mer effektiv måte.

FAGLIG FORANKRING

Våre øvelser er kvalitetssikret av våre medeiere Mind: AS, som jobber med styrkebasert ledelse- og utvikling, og er en av Norges ledende bedrifter på kvalitet i sin faglige forankring. Dersom du vil lese mer om den faglige forankringen, ta kontakt.