TREN HJERNEN FEARLESS

Cover Facebook MT7.png

Velkommen til MT7 - 7 dager med mental trening som gjør deg mer Fearless i hverdagen!

Du vil lære deg teknikker som gjør at du trener din evne til å fokusere, tenke kreativt, kjenne på godfølelse, påvirke mennesker rundt deg på en god måte, håndtere stress, være mer tilstede og øke livskvaliteten - for å nevne noe! Treningen skjer gjennom livesendinger på Facebook. Du kan derfor gjennomføre treningen når som helst, hvor som helst!

Vi starter dagen med 10 minutter fokustrening, deretter skriver vi ned 3 ting vi er takknemlige for, og avslutter med å tenke på 1 god gjerning vi kan gjøre for andre. Vi bruker ca. 15 minutter på øvelsen, og er en god start på dagen for å ha bevissthet, ro og fokus på de viktige tingene i hverdagen. Vi deler, backer og legger ned innsats.

Oppstart er LØRDAG 1. JUNI. Her vil du få være med en dedikert og positiv gruppe som heier på hverandre, og jobber med mental trening sammen.

Treningen skjer gjennom livesending, kl. 07.00 hver dag. Du kan se på sendingene når du vil i løpet av dagen! Ved behov blir det ekstra livesendinger om dere har spørsmål eller annet som dukker opp. Etter de 7 dagene med trening, vil gruppen slettes, og livet går videre med mer ro, gode minner og en følelse av å ha en hjerne som håndterer hverdagen bedre.

Hvorfor trene sammen i gruppe?

Hverdagen skjer. Vi har hatt god erfaring med å sette av en konkret periode, og forplikte oss sammen med andre mennesker for å øke gjennomføringskraften. Det er også forskning som viser at dette er fordelaktig når vi skal gjennomføre en plan! Det sitter litt lenger inne å stå over en økt når vi setter av tid og forplikter oss til andre dedikerte mennesker. Allikevel er det fokus på korte økter hver dag som kan passe inn i alles kalender. Dersom du ikke har tid til 15 minutter på morgenen, så kan det kanskje være et tegn på at det kan være lurt å strukturere hverdagen annerledes.

Det vi opplever med øvelsene vi skal gjøre, er at det også påvirker hvordan vi gjør det senere på dagen. Ved å skape bevissthet, sette hjernen i fokusmodus på morgenen, så fungerer den ofte bedre utover dagen. Du blir roligere, mer kreativ, og mer bevisst på hva som rører seg i topplokket. Du får en mulighet til å stoppe opp, reflektere og rette fokus mot de viktige tingene i hverdagen. And that feels good!

Det å gjøre mental trening sammen er også fint for å kjenne på fellesskapsfølelsen, og gjennom å dele erfaringer og løfte hverandre opp - skaper vi gode vibber for god mental trening! Du er ikke alene om å trene her inne. Her er vi et team, og vi har fokus på oppmuntring og gleding.

MT7 Mental Trening Facebook
299.00

Bli med Anja Hammerseng-Edin og Marius Sørlie på å bygge indre ro i 7 dager! Styrk din evne til å fokusere, registrere positive ting i livet og bygge gode relasjoner. Du får unik tilgang til en dedikert gruppe som hjelper deg underveis, og som backer hverandre opp. Teknikkene du lærer kan du enkelt ta med deg videre i hverdagen i etterkant av perioden!

Quantity:
Legg i Handlekurv