Våre bøker er skrevet for at du skal bli litt mer Fearless i hverdagen, enten du er idrettsutøver, forelder eller en som følger drømmene sine. 

talentetbok.jpg

Talentets indre kamp

Hva er et talent? Hva er de viktigste faktorene for å bli riktig god i noe?Hvordan kan vi utvikle mental styrke hos utøvere, slik at de makter å fortsette når det begynner å bli vanskelig?Skrevet for utøvere, trenere og foreldre. 

anja fearless bok.jpg

Fearless

Hva om du hver dag kunne ta flere valg med et Fearless Mind? Denne boken er skrevet for deg som ønsker konkrete og forskningsbaserte verktøy for å håndtere hverdagen.

kunstenssss.jpg

anja + gro = mio 

Å få barn som to mammaer var en prosess med lite kunnskap tilgjengelig. Derfor ble denne boken skrevet. For å gi andre forståelse og innsikt for hva slags utfordringer og tanker som kan oppstå. 

 
Talentets indre kamp1.png
Veldig bra bok for både foreldre og utøvere som belyser og bevisstgjør mange utfordringer vi står ovenfor. Det er også bra med tips på hva man kan jobbe med, for vi idrettsutøvere trener masse, men glemmer ofte å trene hjernen!
— Solveig Guldbrandsen, tidligere landslagsspiller i fotball
Endelig er det en slik bok. Skulle ønske det fantes da vi var unge også. Jeg ble med i boka fordi jeg syns det er utrolig mange viktige temaer du tar opp. Jeg håper det jeg har bidratt med kan hjelpe barn og ungdom til å følge drømmen sin. Og at de aldri skal gi opp. Tenke positive tanker og omgås positive mennesker. Det som gir deg energi.
— Heidi Løke, håndballspiller