Tren hjernen med sjonglering

trenhjernn.png

Har du prøvd å sjonglere før? Visste du at det faktisk styrker nerveforbindelser i hjernen din? Har du drømt om å lære deg sjonglering? Da trenger du ikke vente mer! 

I følge hjerneforskning (F), vil sjongleringstrening styrke nerveforbindelser i hjernen din. Det vil si, nerveforbindelser som har med bevegelser og synsinntrykk å gjøre vokste seg sterkere, og ble synlige når hjernene ble skannet på deltagere som deltok på et sjongleringskurs. Hjernen blir sterkere! Hvor kult er ikke det?

For å hente inn ekspertise (eller, i alle fall noen som er inne på noe), så har vi hentet inn klovnen vår, Wilmer, til å lære deg hvordan du kan sjonglere. Eller skal vi si styrke hjernen? Wilmer har lært at vi styrker hjernen på denne måten, og derfor har han øvd masse og  pleier ofte å lære det bort til barn. Nå har du muligheten til å lære det også! 

Må du ha sjongleringsballer for å sjonglere? NEI! Du kan bruke hva som helst som veier ca. likt. Tre par sokker for eksempel. Grunnen til at man bruker sjongleringsballer, er for at de ikke skal sprette avgårde når du mister dem. Tennisball fungerer også helt fint! Det er god koordinasjonstrening å fange ballen når den spretter, så her er det bare å se mulighetene. Du kan også lage et hull i ballen, fylle den med litt sand og lime den igjen om du vil ha tennisballer som ikke spretter avgårde.  Lek deg frem! Frukt er også en klassiker. Spør gjerne en autoritet i hjemmet om lov dersom du er usikker. Fearless Mind tar ikke ansvar for fruktsøl som er forårsaket av risikofylt fruktbruk. 

Fortell oss gjerne hvordan det går med din sjongleringstrening i kommentarfeltet! Det er også noe som heter at vi blir bedre på det vi trener på, så her gjelder det å øve og prøve mange ganger. Kanskje er det litt ubehagelig å kjenne på følelsen av å starte med 1 ball? Fordi du har lyst til å fremstå som en som klarer det med 3 fra første gang du prøver? 

Dette er super trening å ta i bruk et lærende tankesett. Som fokuserer på læring og muligheter.
Hva er mulig om du legger ned solid innsats? 

Kos deg med sjonglering og bygg en sterk hjerne!