Hev STANDARDENE DINE

Du kan unngå mange skuffelser om du SENKER forventningene dine, og HEVER standardene dine. Hvorfor? Fordi det er vanskelig å leve opp til høye forventninger, når du ikke gjør det som kreves. Og derfor bør du heller ha fokus på å løse problemer og ha en standard på måten du håndterer situasjoner på. Da kan du få flere good vibes.

Read More
Fearless Mind
En rå morgenrutine - MT7

Vil du etablere en morgenrutine som gir deg indre ro, positivt fokus og bevissthet rundt de viktige tingene i hverdagen? Da burde du absolutt bli med en gjeng dedikerte mennesker på MT7! Hør mer i denne episoden av podcasten.

Read More
Fearless Mind
Grensesetting: FRIHET

Hvis du lærer deg å sette grenser, så betyr det ikke nødvendigvis at du er egoistisk. Tiden er verdifull. Hva om du så på det å sette grenser som noe som frigjør mer tid til de viktige tingene? Flere samtaler med menneskene du er glad i? Lær hvordan du kan sette grenser her.

Read More
Fearless Mind
Kraften av VANER

NÅ skjer det! Nå skal jeg få de gode vanene! Men.. Hva om du denne gangen kunne gjort det med en tydelig plan forankret i forskning på hva som får mennesker til å lykkes med vaner? Tim Rudi Veiteberg fra medeierne våre i Mind: veileder deg gjennom en rå vaneplan i denne episoden av podcasten.

Read More
Fearless Mind
Spørsmål og svar fra Åndalsnes

Hadde gleden av å dele Talentets Indre Kamp budskapet på Rauma kulturhus i går kveld. Publikum stilte spørsmål underveis, og her er svarene på de jeg ikke rakk å prate om. Kanskje kan det være at flere har lyst til å henge seg på her og dele sine tanker rundt temaene også. Slå dere løs. Her er mine tanker:

Read More